Huur voordelig een personenauto of bestelbus in Abcoude

Bij Garage Abcoude kan je eenvoudig, snel en goedkoop een auto of bestelbus huren.

Bij Garage Abcoude in kan je eenvoudig, snel en goedkoop een auto of bestelbus huren. Kom je uit Abcoude, Vinkeveen, Loenersloot, Loenen aan de Vecht, Mijdrecht, Amsterdam-Zuidoost? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur aan het juiste adres.

 

Klik hier om uw auto te reserveren. Heb je liever telefonisch contact? Bel 0294-258020

 

 

De no-nonsense autoverhuurder

Heb je een kleine auto nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan, een ruime station of personenbus voor een vakantie? Dan is Garage Abcoude de juiste autoverhuurder voor jou. Ook verhuren wij een brede range van bestelbussen. Van een kleine bestelauto (3m3) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift (20m3) wat ideaal is voor een verhuizing. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparantie condities zonder addertjes onder het gras. Een auto huur je al vanaf € 25,- per dag. Dat noemen wij nou No-Nonsense! 

 

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Abcoude?

Heb je goederen te vervoeren of ga je verhuizen? Dan heeft Autohopper een ruim assortiment bestelbussen. Variërend  met een inhoud van 3m3 (formaat Peugeot Partner)  tot 20m3, (verhuiswagen met elektrische laadlift) wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen.

 

 

Zakelijk huren of shortleasen?

Heb je zakelijk behoefte aan flexibele mobiliteit voor korte of lange periodes? Speciaal voor onze zakelijke klanten die regelmatig een auto of bestelbus huren hebben wij zakelijke tarieven. Wil je hier meer informatie over? Neem dan even contact op met onze verhuur afdeling. Telefoon: 0294-258020 of mail: info@autohopper-abcoude.nl