Bestelbus of auto huren in Abcoude

Een bestelbus (met laadklep) of een auto huren in Abcoude!

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je (zakelijk) iets te vervoeren? Dan huur je bij autoverhuur Autohopper Abcoude voor een scherpe prijs een bestelbus of een auto. Wij hebben in onze huurvloot diverse soorten auto's en bussen. Van een kleine auto tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in onze bus mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

 

Zo heeft autohopper voor jouw altijd de beste auto of bus!

Vanaf 1 Maart 2020 is het mogelijk om bij ons auto's of een bestelbus te huren. Binnekort komt ons assortiment te zien op deze site en kunt u ook direct reserveren of een prijsbereking maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel dan 0294-258020. We zitten op loop afstand ( ongeveer 600 meter) van station abcoude en zijn ook goed te bereiken met de auto.

Afbeeldingsresultaat voor autohopper

 

Huren zonder addertjes onder het gras!

Wil je een bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 110 vestigingen in het land, Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.