Automatische versnellingbak spoelen

 

Slecht schakelgedrag? 

Maar liefst 90% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling die ontstaat bij normale slijtage en gebruik. Slecht schakelen, bonken, slippen, een schommelend toerental, verhoogd brandstofverbruik, het disfunctioneren of zelfs volledig dienst weigeren van de automaatbak; zeer bekende klachten bij automatische transmissies. De oorzaak? Vervuilde en verouderde ATF. Dit is eenvoudig en snel op te lossen door een spoeling van de automatische versnellingsbak.

 

Wij gebruiken voor het spoelen van automatische versnellingsbakken de Kroon-Oil PowerFlush, deze biedt veel voordelen. Het volledige oliecircuit wordt voorzien van verse ATF olie en deze nieuwe ATF olie zorgt voor betere smering en dus minder slijtage. Verder elimineert de nieuwe ATF olie het overmatig slippen waardoor minder warmteontwikkeling ontstaat met als resultaat een beter schakelgedrag en een lagere brandstofverbruik.

 

Het spoelapparaat spoelt en reinigt de automatische transmissie en stuurbekrachtigingssystemen, waarna de oude olie voor verse nieuwe olie wordt vervangen. Deze innovatieve aanpak van automaatbak-spoelen voorkomt dure reparaties. Het spoelproces wordt met hele hoge precisie uitgevoerd. Terwijl de motor draait, wordt een krachtige reiniger in de automatische versnellingsbak rondgepompt. Hierdoor worden de bak, oliekoeler, leidingen, kanaaltjes, kleppen en koppelomvormer grondig gereinigd.

 

Het spoelen van automatische versnellingsbakken met de Kroon-Oil PowerFlush is voor alle automatische versnellingsbakken geschikt.

 

Voor meer informatie kunt U aan onze balie terecht of belt U 0294-258020.