Garantie- en afleverpakketten

Afleverpakketten bij onze auto's

Standaard bij elke aflevering

  • Minimaal 3 maanden APK
  • BOVAG 40-puntencheck en vloeistoffen nivelleren
  • Complete reiniging interieur en exterieur
  • Tenaamstelling voertuig
  • Vrijwaren inruilauto
Extra afleverpakketten

Garantiepakketten

Basic

395,-
  • Minimaal 12 maanden APK
  • Minimaal 10 liter brandstof in de tank
  • 3 maanden garantie op de draaiende delen motor (max 7500 km)
  • 3 maanden garantie op draaiende delen transmissie (max 7500 km)
  • Nieuwe matten

BOVAG Premium

595,-
  • Nieuwe APK zonder adviescodes
  • Minimaal 15 liter brandstof in de tank
  • BOVAG afleverbeurt
  • 6 maanden BOVAG garantie (max. 15.000km)
  • Nieuwe matten
  • 1 jaar pechhulp Europa bij pechonderwegservice.nl**
Meest gekozen

BOVAG Excellent

995,-
  • Nieuwe APK zonder adviescodes
  • Minimaal 25 liter brandstof in de tank
  • Onderhoud volgens schema fabrikant
  • Vervanging distributieriem (indien nodig binnen 12 mnd of 10.000km)
  • 12 maanden BOVAG garantie (max. 20.000km)
  • Nieuwe matten
  • 1 jaar Pechhulp Europa bij pechonderwegservice.nl**
  • Aircoservice
    (indien nodig binnen 12 mnd)
  • Mogelijkheid tot BOVAG omruilgarantie. Bekijk de (aanmeld-) voorwaarden op viabovag.nl
  • Gratis vervangend vervoer (compact A) bij garantiewerkzaamheden
    (tot max. 72u excl brandstof)

* Verkoper bepaalt of het Premium of Excellent pakket afgesloten kan worden voor auto’s ouder dan 10 jaar of met meer dan 160.000km. 

**kijk voor de voorwaarden op www.pechonderwegservice.nl

***garantiepakketten prijzen gelden voor particulieren. Voor zakelijke kopers gelden andere tarieven. 

Garage Abcoude is

BOVAG en Bosch Workshop Partner

Garage Abcoude is aangesloten bij BOVAG en Bosch Workshop Partner. Hiermee staan wij garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en een uitstekende service.

Wie verleent de garantie?
Garage Abcoude verleent garantie op de door Garage Abcoude verkochte auto’s. Om voor uitgebreide garantie in aanmerking te komen is de koper verplicht een afleverpakket af te nemen waarvoor afleveringskosten in rekening worden gebracht. Alle garantie herstelwerkzaamheden dienen door Garage Abcoude te worden uitgevoerd. Kosten voor reparaties die de klant op eigen initiatief bij derden laat uitvoeren worden nooit vergoed, mits schriftelijk anders overeengekomen.

Welke onderdelen zijn gedekt bij Basic garantie?
De Basic garantie is van toepassing op alle bewegende delen van het motorblok en de versnellingsbak. De volgende onderdelen zijn derhalve gedekt: motorblok, zuigers, zuigerveren, bussen, krukas, krukaslagers, drijfstang, drijfstanglagers, nokkenas, inlaatkleppen, uitlaatkleppen, tuimelaars, tuimelaar as, klepstoters, hydraulische klepstoters, cilinderkop, cilinder koppakking, distributieriem, distributieketting, tandwielen, spanners, spanrollen, oliepomp, versnellingsbak, primaire as, secundaire as, differentieel, schakelvork, schakelmof, synchromesche wielen en versnellingsbaktandwielen.

Uitsluitingen van garantie
Deze uitsluitingen gelden voor zowel het Basic pakket, Premium pakket als het Excellent pakket. Alle niet-originele audio, navigatie, entertainment en alarminstallaties zijn uitgesloten van garantie evenals trekhaken en niet originele accessoires . Normale slijtage, normale geluiden, trillingen en normale verwering zoals verkleuring, verbleking en vervorming zijn niet gedekt. Het reguliere onderhoud, zoals het afstellen van de motor, verversen en vervangen van (airco) vloeistoffen en filters, smeren, reinigen, vervangen van bougies en zekeringen, vervangen van versleten ruitenwisserbladen, versleten onderdelen van het remsysteem en versleten koppelingsvoeringen wordt niet door de garantie gedekt.

Accu’s van hybride dan wel volledig elektrische auto’s (voertuigen) vallen buiten de garantie!

Wat houdt de BOVAG Garantie in?
BOVAG Garantie wordt ook wel BOVAG Aankoopgarantie genoemd. De garantie houdt in dat uw occasion kosteloos wordt hersteld als zich gebreken voordoen die op het moment van de koopovereenkomst niet waarneembaar waren (mits deze binnen de garantietermijn en onder de garantievoorwaarden vallen). Hiertoe behoren ook de gebreken die tijdens normaal weggebruik zijn ontstaan, waaronder significante slijtagesporen.

Denk bijvoorbeeld aan een motorstoring of een accu met onvoldoende capaciteit. Let er wel op dat het echt om een gebrek moet gaan. Bij een gebruikte auto zijn banden, radio en ruiten, onderhoudsbeurten en veranderingen die na de koop zijn aangebracht uitgesloten.

Wat houdt de BOVAG Omruilgarantie in?
Het kan gebeuren dat het voertuig dat je gekocht hebt toch niet helemaal aan je wensen voldoet. In zo’n geval kun je eenmalig gebruikmaken van de BOVAG Omruilgarantie. Je brengt de auto dan binnen twee weken na aflevering en als je nog geen 750 kilometers gereden hebt (of 500 kilometer in het geval van motor), terug naar Garage Abcoude. Onze verkoper gaat zijn uiterste best doen om zo snel mogelijk met een passend alternatief te komen. Samen met onze verkoper maak je afspraken over uw mobiliteit voor de periode waarin Garage Abcoude een ander voertuig voor je zoekt die past bij jouw wensen. Dit kan bijvoorbeeld zijn een huurvoertuig die u tegen een vergoeding tijdelijk kunt gebruiken of een ander alternatief.

De BOVAG Omruilgarantie is geen ‘niet-goed-geld-terug-garantie’: Garage Abcoude biedt een alternatief voertuig aan dat in principe even duur of minder duur is dan de oorspronkelijke occasion. Is de verkoopprijs van het alternatief hoger? Dan moet de koper bijbetalen. Op de alternatieve occasion zit dan geen BOVAG Omruilgarantie meer.

Het is belangrijk dat je bij het sluiten van de koop aangeeft dat u het voertuig heeft gevonden op viaBOVAG.nl en dat je de BOVAG Omruilgarantie als optie in de koopovereenkomst wilt hebben. De Omruilgarantie is alleen af te sluiten i.c.m. het BOVAG Excellent afleverpakket en geldt voor auto’s jonger dan 10 jaar of max. 160.000km. Klik hier voor verdere voorwaarden.

Bosch Workshop Partner
Telefonisch een afspraak maken?

Spreekt u liever met één van onze collega’s? Wij plannen graag een afspraak met u in.

Openingstijden tijdens de feestweek

I.v.m. vakantie en de feestweek van Abcoude zijn wij gesloten van 26 t/m 30 augustus.

Maandag 2 september zijn wij weer volgens de reguliere openingstijden geopend.

Actuele openingstijden
Maak een belafspraak met Bert

Laat je naam en telefoonnummer achter dan belt Bert je snel terug. Je kunt ook bellen met onze receptie: 0294 25 80 20